Fundaţia Raţiu România

Hai în tabără!

In 1 on iunie 26, 2009 at 3:17 pm

Avem plăcerea să vă invităm să aplicaţi la cea de-a doua etapă a proiectului Antitrafic online, concurs de scriere de scenarii de teatru pe tema traficului de persoane.
În perioada 09 – 16 iulie a.c. * se desfăşoară la Turda (Cluj-Napoca) tabăra de scriere de scenarii dramatice Antitrafic.

Tabăra are rolul de a oferi training în domeniul scrierii de scenarii de teatru pe tema traficului de persoane unui număr de 12 participanţi. La sfârşitul taberei participanţii vor fi scris un scenariu propriu. Trainingul este ţinut de un profesor de specialitate. Sunt puse la dispoziţie materiale pe tema traficului de persoane.

Condiţii de participare

-vârsta între 16-18 ani
-scrisoare de intenţie de participare până pe 2 iulie a.c.** pe adresa info at fundatiaratiuromania.eu. Scrisoarea trebuie să aibă între 1000 şi 2000 de caractere (între o jumătate de pagină şi o pagină word, font Times New Roman de 12, la un rând).

Fundaţia Raţiu Romania asigură:
-cazare
-masă
-decont transport dus-întors (bilete tren clasa a II-a, bilete autobuz, bonuri benzină)

*Ziua de sosire este 09 iulie, ziua de plecare este 16 iulie.
**În cazul acceptării candidaturii, participanţii sub 18 ani trebuie sa trimită şi o scrisoare de accept din partea părinţilor / tutorilor.

Pentru detalii suplimentare va rugăm navigaţi
antitraficonline.wordpress.com
sau adresaţi întrebări la
info[at]fundatiaratiuromania.eu, Rareş Crăiuţ, 021 335 16 91

Proiectul Anti-trafic online a demarat în luna aprilie a acestui an cu deschiderea de aplicaţii de scenarii dramatice pentru liceeni pe tema traficului de persoane. Proiectul este deschis la nivel naţional, iar în reşedinţele de judeţ cu risc ridicat de incidenţă, Dâmboviţa, Prahova, Argeş, Călăraşi, Brăila, Constanţa, Tulcea, Bucureşti, s–au desfăşurat şi ateliere de teatru.

Parteneri: Ambasada Olandei prin programul MATRA-KAP, AdPare, Centrul Raţiu pentru Democraţie, Roll Film media, Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, Teatrul Maria Filotti din Brăila.

Prieteni în online: lumebuna.ro, studentie.ro, amdoar18ani.ro, notforsale.ro, fiieficient.com, umbluliber.com, cecilia-popa.blogspot.com, clopotcristina.wordpress.com, hellow.ro/Blog/steliana-moraru.html

Twitter: http://twitter.com/Ratiu
Facebook: http://www.facebook.com/FundatiaRatiuRomania

  1. Care este adresa de mail la care trebuie sa trimitem scrisorile de intentie? Am incercat „info[at]fundatiarat iuromania. eu”, dar nu pot sa trimit.Va multumesc.

  2. Cand se vor afisa rezultatele selectiei pentru tabara?Va multumesc.

  3. As vrea sa stiu cand se vor afisa castigatorii concursului de scrierea scenariilor cu tematica „Traficul e persoane”?
    Am inteles ca trebuiaua sa se anunte inca de pe 30 iunie,si inca nu este postat nimic pe site in legatura cu acest lucru.

  4. hei, daca mai este cineva din sud care a fost acceptata in tabara sa anunte…adica zona Bucuresti-Targoviste-Pitesti

Lasă un comentariu